De band

 

 

Even voorstellen:

Graag willen we je even voorstellen aan de twaalf enthousiaste muzikanten van de band die de magie van SoulBlender maken en waarmee we met erg veel plezier onze muzikale inspiratie bundelen en er altijd een swingende boel van maken. In een geraffineerde opbouw brengen we een mix van dampende sixties soul en nostalgische disco en creëeren hiermee een sfeer waarbij niemand in een hoekje kan blijven staan.

 

Hoe het begon:

De eerste muzikale klanken van Soulblender dateren uit het jaar 2003, waarin een aantal muzikanten samen een band van formaat wilden formeren.  Na wat personele verschuivingen startte de band onder de naam “Big Trouble”, met een muzikale richting die een mix was van soul, disco en top 100. Na enkele optredens was echter wel duidelijk geworden wat de favoriete muzikale keuze van de band was en zo ontstond er een duidelijke richting en werd de naam veranderd in “Soulblender”.

Door de jaren heen ontwikkelde Soulblender een ruime kennis en ervaring in de Soul, Disco, Funk & Motown. Muziek gemaakt met echte instrumenten en waarbij veel energie vrij komt. Deze ervaring gebruiken we nu voor de opbouw van de setlijsten, de muziekkeuze en de manier van samenwerken. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen:

“We spelen deze muziek omdat we dat graag willen. Dat straalt ervan af tijdens onze optredens. En we doen dan ook graag een stapje extra om het je naar de zin te maken!”

 


Annemarie Kat - Saxofoon     

 

 

 

 

 

 

 

Annemarie Kat


       

 

 

 

 

 

 

 

Diederik van der Wijk


     

 

 

 

 

 

 

 

Maaike Scholte


      

 

 

 

 

 

 

 

Marike Roelofsen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arnout Arkenbout


Emile Luijten - Gitaar       

 

 

 

 

 

 

 

Emile Luijten


Lolke Sijtsma - Bariton saxofoon     Lolke Sijtsma - Bariton saxofoon

 

 

 

 

 

 

 

Lolke Sijtsma


   Ronald de Bruin - Basgitaar

 

 

 

 

 

 

 

Ronald de Bruin


 

 

 

 

 

 

 

Hendrik Dirk van der Bijl


 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Oevering


  

 

 

 

 

 

 

 

Patrick Kostwinder


 

 

 

 

 

 

 

 

Harry Kiestra