De band

Even voorstellen:

Graag willen we je even voorstellen aan de twaalf enthousiaste muzikanten van de band die de magie van SoulBlender maken en waarmee we met erg veel plezier onze muzikale inspiratie bundelen en er altijd een swingende boel van maken. In een geraffineerde opbouw brengen we een mix van dampende sixties soul en nostalgische disco en creëeren hiermee een sfeer waarbij niemand in een hoekje kan blijven staan.

Hoe het begon:

De eerste muzikale klanken van Soulblender dateren van februari 2003, toen een aantal muzikanten had besloten om samen een band van formaat te formeren.  Na wat personele verschuivingen startte de band onder de naam “Big Trouble”, met een muzikale richting die een mix was van soul, disco en top 100. Na enkele optredens was echter wel duidelijk geworden wat de favoriete muzikale keuze van de band was en zo ontstond er een duidelijke richting en werd de naam veranderd in “Soulblender”.

Door de jaren heen ontwikkelde Soulblender een ruime kennis en ervaring in de Soul, Disco, Funk & Motown. Muziek gemaakt met echte instrumenten en waarbij veel energie vrij komt. Deze ervaring gebruiken we nu voor de opbouw van de setlijsten, de muziekkeuze en de manier van samenwerken. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen:

“We spelen deze muziek omdat we dat graag willen. Dat straalt ervan af tijdens onze optredens. En we doen dan ook graag een stapje extra om het je naar de zin te maken!”

Annemarie - Saxofoon

Annemarie Kat


Diederik - drumms

Diederik van der Wijk


Maaike Scholte


Arnout Arkenbout


Emile - Gitaar

Emile Luijten


Lolke Sijtsma - Bariton saxofoon

Lolke Sijtsma


Ronald - bas

Ronald de Bruin


 

Hendrik Dirk van der Bijl


 Jan - Trompet

Jan Oevering


  

Patrick Kostwinder


Harry Kiestra


 

Kimberley Piek