Time: 21.00 - 01.00 uur
Venue: Partycentrum de Postwagen
Address: Hoofdstraat 53
Zipcode: 9356 AV
State: Frielsand
Country: NL
Phone: 0594 515 999

Classics LIVE: spectaculair discofeest met SoulBlender en Vinyl Show! Zet je schrap voor live spektakel. Proef de passie en energie van pure soul, disco en funk. Tel daar ook een lekkere dosis Motown bij op. Classics LIVE schittert als de fantastische opvolger van het Jaren 80 Feest.

Gloednieuw en uniek 70’s discofeest
In Tolbert loopt de tijd in tegengestelde richting: we gaan terug naar de 70’s met een gloednieuw en uniek discofeest. Een absolute aanrader voor alle dertigplussers!

Genieten van de twaalfkoppige live band SoulBlender
Een flinke lading topmuzikanten en muziekstijlen gaat in de blender. Deze hoogstaande mengelmoes brengt bekende hits en onbekende pareltjes. De remmen gaan direct los.

Energiek entertainment met een krachtige uitstraling
Meteen vanaf de eerste intro spat het muzikale plezier van het podium. Het enthousiasme en de spontaniteit werken ronduit aanstekelijk. De onderlinge chemie is perfect voelbaar.

Dampend, nostalgisch, swingend en klassiek
SoulBlender belooft een aantrekkelijke mix van ‘dampende sixties soul met ‘nostalgische seventies disco’, ‘swingende funk’ en ‘klassieke Motown-hits’. En er is meer: DJ SoWieSo met zijn Vinyl Show!

Het echte geluid: authentieke classics vanaf origineel vinyl
Deze bijzondere avond blijft speciaal dankzij de Vinyl Show. De DJ draait enkel en alleen met vinylplaten. Authentieker krijg je het niet, dit is het echte geluid. Heerlijk om te horen.

Classics LIVE is een verademing voor muziekliefhebbers en brengt het beste naar boven. Beleef een sfeervolle topavond. Verzeker jezelf van een plekje, haal zo snel mogelijk de tickets in huis.