Mogelijkheden

De mogelijkheden met Soulblender:

 

Voor welke gelegenheden kun je SoulBlender inzetten?


SoulBlender onderscheidt zich o.a. door de muzikale voorkeur en door het enthousiasme, het onderlinge plezier en de spontane.
De mogelijkheden met Soulblender zijn dan ook veelzijdig en hebben we al vele malen de muzikale invulling mogen geven van bijvoorbeeld:
– bedrijfsfeesten,
– bruiloften,
– dorpsfeesten (waar iets anders dan Top 40 repertoire wordt gevraagd),
– festivals
– kroegen

Naast zelf muziek maken mogen we ook graag samenwerken met andere artiesten en vakmensen. Dit heeft naast ons swingende repertoire nog wat meer mogelijkheden mogelijk gemaakt. Hieronder kun je er een aantal van terug vinden.

 

de-traditie-van-trouwringen-hoofd-breed

 

Verschillende programma’s


Het standaardprogramma van SoulBlender omvat drie sets van ongeveer vijftig minuten, met swingende klassiekers.
In de de pauzes wordt de muziek verzorgd door de organisator/zaalhouder.
Omdat geen enkel feest gelijk is, heeft SoulBlender een meer uitgebreid programma opgesteld, waarmee – buiten het eigen, muzikale programma – een aantal extra opties kunnen worden aangeboden, zoals:

 

DJ  Justin


Justin draait tijdens de inloop van het feest en in de pauzes van de band gepaste muziek om in te stemming te komen en te blijven. Over het algemeen is dat muziek in de sfeer van het repertoire van SoulBlender, maar desgewenst is het natuurlijk ook mogelijk om er juist iets heel anders van te maken.

djset-lang

 

Hans & Ilse (duo met zang en piano)


Bij sommige gelegenheden kan gepaste muzikale begeleiding  gewenst zijn. Dat kan natuurlijk met onze dj, maar als live muziek op prijs wordt gesteld, bieden wij ook de mogelijkheid om het duo Hans & Ilse in te zetten. Op subtiele wijze brengen zij ballads ten gehore, die goed aansluiten bij de sfeer van bijvoorbeeld een diner met gasten.

 

Licht en geluid


SoulBlender werkt samen met het professionele licht- en geluidsbedrijf Vlaskamp.
Vlaskamp heeft samen met SoulBlender een setup van benodigdheden gemaakt en er kan dus op efficiënte wijze worden ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van kwaliteitsmaterialen en dat komt de presentatie en de kwaliteit van het optreden ten goede. De standaard geluidsset die SoulBlender gebruikt, is geschikt voor het bereik van een publiek tot ca. 250 personen. Daarnaast is er een geluidsset beschikbaar voor locaties tot ca. 800 personen.

 

schermafbeelding-2016-10-24-om-21-33-45

 

Wat kost Soulblender:

Als je een feest wilt organiseren moet je vaak ook op je budget letten, Soulblender weet dat. We hebben dan ook de filosofie: “Soulblender werkt zonder winstoogmerk”. Dit betekend dat wat we in rekening brengen, een optelsom is van kosten als licht&geluid, boekingskosten, reiskosten, een gepaste gage voor de bandleden of eventueel aanvullende wensen.

Omdat per situatie wordt bekeken wat de wensen en mogelijkheden zijn, wordt er ook per situatie een aanbieding gemaakt. Wil je graag wat meer weten over de juiste prijzen van Soulblender, neem dan gerust contact met ons op. De juiste contactgegevens vind je hier.